NEDERLAND.

Het hart van de lage landen, waar Hotwire’s exclusieve partner Yellow Communications de wereld van PR en communicatie uitdaagt zich te laten horen. Wij helpen onze klanten nieuwe inzichten te krijgen en hun boodschap aan te scherpen, totdat we zeker weten dat ze hun doelgroep niet alleen bereiken, maar er een blijvende indruk achterlaten.

De enige manier waarop we dat kunnen doen, is door jou beter te leren kennen dan jij jezelf kent. Ons team werkt voortdurend aan die perfecte relatie. Pas als we je organisatie en je doelstellingen door en door begrijpen, weet ons werk voor jouw merk de doelgroep altijd te raken, in Nederland en in België. Beschouw ons als jouw persoonlijke partner die je helpt de best mogelijke resultaten te behalen.

Generatie Alpha

De volgende generatie consumenten zal bij ons zijn voordat we het weten. We hebben het over Generation Alpha. In samenwerking met Wired Consulting hebben we gekeken naar wat Generation Alpha doet kloppen – alles van hoe ze denken en hoe ze dagelijks met technologie omgaan.

Download

inzicht.

Kopje koffie?

Karin van Geelen

Yellow Communications
Kruisweg 811a, Holland Office Center, building 4
2132 NG Hoofddorp
The Netherlands