NEDERLAND.

Het hart van de lage landen, waar Hotwire’s exclusieve partner Yellow Communications de wereld van PR en communicatie uitdaagt zich te laten horen. Wij helpen onze klanten nieuwe inzichten te krijgen en hun boodschap aan te scherpen, totdat we zeker weten dat ze hun doelgroep niet alleen bereiken, maar er een blijvende indruk achterlaten.

De enige manier waarop we dat kunnen doen, is door jou beter te leren kennen dan jij jezelf kent. Ons team werkt voortdurend aan die perfecte relatie. Pas als we je organisatie en je doelstellingen door en door begrijpen, weet ons werk voor jouw merk de doelgroep altijd te raken, in Nederland en in België. Beschouw ons als jouw persoonlijke partner die je helpt de best mogelijke resultaten te behalen.

blog
Written by Karin van Geelen

De rode draad tussen sport, technologie, gezondheid en zorg

Gezondheid, lichaam en technologie hebben altijd mijn aandacht gehad. Als logisch vervolg op mijn sportieve carrière kwam ik tijdens mijn…

meer lezen
blog
Written by Karin van Geelen

Kraak de alpha-code!

De nieuwe generatie consumenten komt eraan – Generatie Alpha – en we hebben eigenlijk nog geen idee hoe we die gaan bereiken…

meer lezen

inzicht.

Generatie Alpha

De volgende consumentengeneratie, ook wel bekend als Generatie Alpha, staat voor we het doorhebben op de stoep. Samen met Wired Consulting heeft Hotwire gekeken naar wat deze generatie nou écht bezighoudt: van hun dagelijkse gedachten tot de manier waarop ze interacteren met apparaten om ze heen.
Generatie Alpha

Kopje koffie?

Karin van Geelen

Yellow Communications
Kruisweg 811a, Holland Office Center, building 4
2132 NG Hoofddorp
The Netherlands